Merry Christmas | Blogmas 2020 #24

De laatste blog van mijn allereerste blogmas. Ik hoop dat jij het net zo leuk hebt gevonden als ik het vond. Het was super leuk om al deze blogs te schrijven en mijn inspiratie, tips en ideeën te delen met je. Of ik het volgend jaar weer doe weet ik nog niet. Maar leuk was het zeker. Ik hoop dat jij je geïnspireerd hebt gevoeld.

Lees meer »

Terug blikken op 2020 | Blogmas 2020 #21

We kunnen veel zeggen over dit jaar. Want wat zijn er bizarre dingen gebeurd in de wereld en in ons leven. Alles zoals we het kenden is veranderd en vraagt aanpassingsvermogen. Maar wat doet zo'n wereldwijde verandering met je leven? En buiten het hele pandemie gebeuren, wat is er allemaal in je leven gebeurd dit jaar? 

Lees meer »

HSP & Kerst Tips | Blogmas 2020 #12

HSP zijn, ook wel hooggevoelig of hoog sensitief genoemd, wil zeggen dat je de prikkels van alle dag extra sterk binnen krijgt. Je zintuigen en zenuwstelsel staan scherper afgesteld en dat zorgt er voor dat jij dingen heftiger kan ervaren dan een ander dat doet. Het zorgt er ook voor dat je eerder overprikkeld raakt dan iemand anders. 

Lees meer »

All time favoriete kerstliedjes | Blogmas 2020 #10

Ik hou van kerstliedjes! En dat varieert van klassiekers tot meer up beat kerst liedjes. Ik vind het allemaal heerlijk. Ik word dan ook oprecht blij als ik de eerste kerstliedjes weer voorbij hoor komen en dat het foute uur regelmatig kerst muziek voorbij laat komen ;-)

Lees meer »

Een kerst zonder stress tips | Blogmas 2020 #4

Gelukkig hoor ik steeds meer dat we minder stress ervaren tijdens de feestdagen. Nu is kerst 2020 een bijzondere kerst en dat kost misschien wat meer aanpassingsvermogen. Dat wil niet zeggen dat je geen leuke en stressvrije kerstmis kunt hebben.

Lees meer »

Kerstfilms die je moet zien op een rijtje | Blogmas 2020 #3

Welke kerstfilms kijk jij elk jaar weer opnieuw? Ik betrap mezelf er op dat er altijd een paar kerstfilms zijn waar ik mij elk jaar weer op verheug ze te zien. Ik maakte een rijtje met kerstfilms die je echt moet zien en ik stiekem (bijna) elk jaar opnieuw kijk. Hoeft niet per se elk jaar hoor, maar tenminste één keer moet kunnen. Ben je er klaar voor, daar komen ze dan.

Lees meer »