Lekker ruikende cadeau tip | review | Blogmas 2020 #6

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 06:00

Al toen het pakketje binnen kwam rook ik de heerlijke geuren. Ik kon bijna niet wachten met het open maken, maar heb mijn geduld bewaard tot dat ik deze blog ging schrijven.

Ik kan je vertellen dat het open maken een nog groter feestje was dan ik al had verwacht. Bij het openen kwamen de meest heerlijke geuren tevoorschijn. Als je al eens in een spirituele of new age winkel bent geweest, dan herken je deze geur meteen.

wierook moeders aarde

In het pakket zaten verschillende wierook stokjes van De Moeder's India Geuren. Deze wierook bestaat uit hand gerolde wierook en is samengesteld uit natuurzuivere ingrediënten. Van Lavendel en vanille, palo santo en salie, tot aarde en hemel geuren. Een grote en brede variatie en voor ieders smaak een passende geur.

Ik heb dit pakket ontvangen van Blooming Home. Een fantastische webwinkel waar ik al een tijdje fan van ben. Niet alleen is Sanne super aardig en behulpzaam, maar ook heel benaderbaar. heb je een vraag dan kun je die altijd aan haar stellen. Eerder dit jaar schreef ik ook een review over de prachtige Gouden driehoek die zij in haar winkel heeft. Mocht je die gemist hebben neem dan een kijkje en lees waarom de gouden driehoek perfect past in jouw intuïtieve levensstijl.

De stokjes zijn een maatje kleiner dan ik gewend ben, maar eigenlijk hebben ze de perfecte maat. Omdat ze kleiner zijn (ongeveer de helft van een 'gewoon' wierook stokje) heb je minder lang de rook in je kamer. Maar omdat ze zo sterk en krachtig van geur zijn, is het lang genoeg om je huis te vullen met de heerlijke geur.

Kruidige wierook

De pakjes met Reinigende kruiden en Rust en meditatie bevatten drie verschillende geuren.

Reinigende kruiden heeft Palo Santo, Palo Santo extra en Salie.

Rust en meditatie heeft Amber, Le Perfume en Lavendel.

Op de achterkant van elke probeerverpakking staat uitgelegd hoe de geur ruikt en wat ze betekent. En is er een gebruiksaanwijzing toegevoegd met uitgebreide uitleg. Zo is bijvoorbeeld het Palo Santo stokje een geur die wordt gebruikt bij reiniging en ruikt ze een beetje zoetig. handig  om dit altijd te kunnen opzoeken in de gebruiksaanwijzing, want ik zou dit soort dingen al snel weer vergeten.

Even wat praktische informatie over deze verpakkingen. Er zitten drie geuren in met van elke geur twee stokjes. De stokjes zijn dus wat kleiner, maar als ik het goed begrepen heb zijn ze er ook in een langere maat.

Moeders aarde wierook reinigende kruiden

Wierook met de geuren van de natuur elementen

Deze vond ik meteen ook interessant. Want de natuurelementen gebruiken in wierook! Ik bedoel hoe fantastisch is dat. De natuur elementen zijn water, lucht, aarde en vuur. Als persoon heb je namelijk met sommige natuur elementen een bepaalde connectie. Bij mij is dat lucht en water. Ik heb altijd aan een rivier gewoond (ook ons nieuwe huis ligt vlakbij een rivier) en de lucht is iets waar ik van kinds af aan al naar aan het staren ben. Niet voor niks dat ik in de lucht en wolken regelmatig mooie tekenen en figuren zie.

Anyway, deze geuren zijn heerlijk! Ik kreeg de hemel en aarde geuren. In ieder verpakking zitten vijf geuren met van iedere geur 6 stokjes. In totaal 30 geuren maar liefst! Ook hier staat beschreven op de verpakking en in de gebruiksaanwijzing waar de geuren naar ruiken. Maar ook wat ze betekenen en waar ze voor staan. Deze wierook is ideaal voor volle en/of nieuwe maan rituelen, loslaat ceremonies of verbindingsceremonies. Het is te zien dat deze geuren zorgvuldig zijn samen gesteld. 

Check zeker even de Facebook pagina, want daar staat een super leuke winactie voor je klaar!

hemel en aarde wierook moeders aarde

Bloemen wierook

Net toen ik dacht dat het niet beter meer kon worden, werd het nog beter. Want hoe heerlijk is het als wierook ruikt naar bloemen. In dit bloemen wierook doosje wordt je verrast door maar liefst 21 geuren. Per geur krijg je vier stokjes, dat wil zeggen dat je in totaal 84 wierookstokjes krijgt.

De geuren zijn onder andere avond roos, lavendel, kaneel, jasmijn, lotus, musk en wilde bloemen. 

Deze bloemen wierook is heerlijk als je de energie van bloemen in je huis wilt ervaren. Elke bloem heeft een eigen stemming en vibe waar jij je dan moeiteloos op af kunt stemmen. Heel fijn als je uit je hoofd en in je hart wilt zakken.

bloemengeuren wierook moeder aarde

Voor elke manier van wierook gebruiken geld dat je het veilig moet doen. Het smeulende stokje kan vervelende consequenties hebben als je er niet op de juiste manier mee om gaat. Zorg dat je altijd een wierook stokje gebruikt met de daarvoor bestemde wierook plankjes en houders. En blijf er natuurlijk altijd bij in de buurt. Laat het brandende wierook stokje niet onbeheerd achter.

moeders aarde wierook

Hier word je toch super blij van. Ik steek niet dagelijks wierook aan, maar als ik het doe dan vind ik het fijn om een lekkere geur te branden die mijn huis vult met heerlijke geuren. Dat gaat met deze geuren zeker lukken. De komende tijd ga ik de stokjes regelmatig gebruiken. Geur prikkelt je zintuigen op meerdere manieren. 

Wie is Blooming Home?

Het gezicht achter Blooming Home is Sanne van Dort, Creatieveling, interieurliefhebster & edelstenenfreak  zoals ze zelf beschrijft. Dat mag duidelijk zijn als je haar website en artikelen ziet! Vanuit haar eigen gevoeligheid en interesses is ze op zoek gegaan naar een manier waarop ze zich thuis goed kon opladen, ontladen en energie op kon doen. Zoals zoveel gevoelige vrouwen is dat soms een uitdaging en niet altijd even makkelijk. 

Sanne laat zien hoe het mogelijk is om van je eigen huis een veilige plek te maken, waarin je jezelf kunt ontspannen en genieten van je gezin. Vandaar uit is ze haar webshop gestart waarmee ze nog veel meer mensen wil inspireren en helpen om meer balans en harmonie in huis te brengen. 

In haar webwinkel heeft ze prachtige artikelen die staan voor een mindful home. Absoluut een aanrader om een kijkje te nemen wanneer je op zoek bent naar mooie eye catchers in je huis.

Sanne schreef een blog over geur in je huis brengen en wat populaire geuren zijn. Misschien dat je daar ook nog inspiratie uit kunt halen voor jezelf. 

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Wil je één van de geuren beter bekijken op de website van Blooming Home, klik dan op de linkjes die in de teksten staan bij de verschillende geuren. Zo kom je meteen op de juiste pagina terecht en hoef je niet te zoeken. Ook super leuk om cadeau te geven natuurlijk. Alles wat ik in deze blog heb laten zien is onder de € 10,-.

Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete geur is. Laat het me gerust weten hieronder in een reactie.

 -liefs Karin

Dit pakketje is mij opgestuurd door Blooming home met de vraag of ik hier mijn eerlijke mening over wil geven in een blog review. Ik accepteer alleen samenwerkingen als ik het gevoel heb dat dit bij mij, mijn bedrijf en mijn lezers past en jou kan inspireren.