Vijf originele en leuke cadeau ideeën | Blogmas 2020 #13

Gepubliceerd op 13 december 2020 om 06:00

Wat moet je nu weer voor een cadeau geven aan je partner, kinderen, familieleden en vriendinnen? Geen zorgen, ik heb een aantal ideeën voor je waar je zeker iets mee kunt. Leuke en originele cadeautjes waar iedereen blij mee zal zijn. 

cadeau tips kerstmis

Ik heb geen idee hoe je kerst viert dit jaar, maar het is altijd leuk om een aantal mensen een cadeautje te geven. Dierbare met wie je samen kerst viert, maar ook om als verrassing bij een vriendin voor de deur te zetten.

1. Boeken over engelen & spirituele groei

Zoals het boek Berichten van je engelen van Doreen Virtue. Zij schreef meerdere boeken hierover en op een leesbare en begrijpelijke manier. Leuk om te geven aan die ene vriendin die wel nieuwsgierig is naar waar jij je mee bezig houdt.

2. Orakelkaarten

Je weet zelf hoe leuk het is om met engelen orakelkaarten te spelen. Dus waarom niet een mooie set aan je kind(eren) geven waar zij mee kunnen spelen. Mijn kaarten bundel Boodschappen van de aartsengelen is heel geschikt voor kinderen.

3. Edelstenen

Een edelstenen hanger of knuffelsteen is voor iedereen een leuk cadeau. Tegenwoordig zien veel mensen het als een sieraad en iet meteen als iets zweverigs of spiritueels. Een mooie manier waarop iemand dus kennis kan maken met edelstenen. Een citrien, bergkristal, rozenkwarts of amethist worden zeker gewaardeerd als cadeautje.

4. Kookboeken

Een kookboek is misschien wat ouderwets om te geven denk je. Maar het is juist heel leuk om als origineel cadeau te geven. Denk eens aan een vegetarisch kookboek, glutenvrij of plantaardig. Door zuiverder te eten voelt ons lichaam vele male beter. Een cadeau vanuit jouw hart aan je dierbare, omdat jij graag wil dat zij zich fijn voelen. Boeken zoals de Gezonde goesting of Foodtalk van Kim Feenstra en Bénine Bijleveld zijn zeker aanraders. Geef een kookboek aan je partner en geniet van al het lekkers dat hij of zij gaat maken voor je.

5. Journal en notebooks

Geef een journal met een mooie pen of een notitieboek aan iemand bijzonders. Een notitieboek dat te gebruiken is om als je gedachten in op te schrijven. Of een bullet journal met stipjes waar je ook je creativiteit in kwijt kunt en in kunt tekenen. Al kun je dat in een notitieboek natuurlijk ook gewoon doen. kies een mooi boekje uit met een mooie vulpen erbij en je hebt een origineel cadeau.

Nog meer ideeën nodig, kijk dan even terug bij de afgelopen blogs, zoals een zelf een kerst sok maken, heerlijk geurende wierook stokjes of kijk de komende tijd met regelmaat bij de nieuwe blogs. Er komen nog meer cadeau tips aan.

Vergeet niet de Facebook pagina te liken en te volgen. Daar staan deze maand verschillende winacties op voor jou. Wie weet heb jij dan nog een extra cadeautje onder je kerstboom liggen dit jaar.

-liefs Karin