Een creatief en intuïtief cadeau voor jezelf | review | Blogmas 2020 #14

Gepubliceerd op 14 december 2020 om 06:00

Soms zie je een schilderij of een stukje kunst waarvan je meteen enthousiast wordt. Dat had ik toen ik een bericht kreeg van Bep Heidingsveld met haar intuïtieve creaties. Bep heeft een creatief kunst atelier waar zij prachtige, intuïtieve kunstwerkjes maakt. 

bep heidingsveld

Ik mocht van haar een schilderij ontvangen en toen ik dit in mijn brievenbus werd ik er even stil van. De combinatie van natuurlijke producten en haar intuïtieve toevoegingen raakte me. Ik had al een aantal beauty's gezien op haar Facebook pagina, en deze deed daar niet voor onder.

Persoonlijk schilderij

Wanneer je nog eens goed naar dit schilderijtje kijkt dan ga je steeds meer zien. Het blaadje salie en de gedroogde bloemen zijn al prachtig. maar ook de kleine details die Bep heeft toegevoegd zijn heel mooi. Ik ben heel blij met dit kunstwerkje en ga het een mooi plekje geven in huis. Ik denk dat dit mooi zal staan bij mijn altaartje.

Het schilderij voelt heel persoonlijk. Al heb ik geen idee of dat ook zo is. Maar ik geloof er zeker in dat Bep dit schilderijtje niet voor niks heeft uitgekozen om naar mij te versturen. 

Het schilderijtje is gemaakt op een houten plaatje van 21 x 15 xm. Aan de achterkant is een haakje geplaatst, zodat je het ook makkelijk kunt ophangen. Ze heeft verschillende kunstwerkjes en schilderijtjes. Neem gerust contact met Bep op via haar Facebook pagina. Ze beantwoord graag je vragen.

atelier heideroos

Wie is Bep?

Bep is creatief en intuïtief. Ze geeft verschillende workshops zoals intuïtief tekenen, werken met klei en je geboortebloem uitwerken tot een persoonlijk schilderij. Dat doet ze in haar atelier Heideroos in een stukje prachtige natuur in Noord Brabant. 

"Atelier Heideroos is een bijzondere plek in de natuur. Het is de kunst om in een ontspannen sfeer creatief te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling." - Bep

Ze werkt zoals ik ook werk. Er mag ontstaan wat er op dat moment mag ontstaan en het mag intuïtief ontstaan. Tijdens de workshops is iedereen welkom en je hebt geen ervaring nodig op het gebied van tekenen of creatief zijn. Ik kreeg een mooie folder met daarin de workshops die tot en met de zomer gegeven gaan worden. Dat beloofd veel moois. Stuur Bep een facebook berichtje als je hier meer informatie over wilt.

Haar website is nog under construction, maar die zal binnenkort ook alle informatie bevatten. Er staan wel een aantal workshops vermeld, klik dan HIER als je die wilt bekijken.

atelier heideroos

Zoek je nog een fijne plek waar je intuïtieve, creatieve workshops kunt volgen dan heb je nu Bep gevonden. 

-liefs Karin