10 zelfliefde affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken | Blogmas 2020 #8

Gepubliceerd op 8 december 2020 om 06:00

Affirmaties zijn een mooie manier om het onbewuste in jezelf te transformeren. Het onbewuste stukje in jezelf is soms moeilijk bereikbaar en lijkt daarom moeilijker te veranderen. Met behulp van affirmaties kun je dit stukje wel degelijk veranderen, zodat het zich in je bewustzijn gaat laten zien.

Eerder deelde ik al eens affirmaties voor overvloed en deze keer voor zelfliefde.

zelfliefde affirmaties
  • Ik ben liefde, ik ben licht en ik ben geluk.

  • Ik voel me elke dag groeien en sterker worden.

  • Ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven.

  • Ik ben het waard om van te houden.

  • Ik heb mezelf lief en straal zoals alleen ik dat kan.

  • Ik voel meer en meer vertrouwen in mezelf.

  • Ik houd van mezelf zoals ik ben en dat is oké.

  • Ik ben veilig en mag mezelf lief vinden.

  • Ik ben de liefde van mijn leven.

  • Houden van mezelf is het beste dat ik kan doen voor mezelf.

zelfliefde affirmaties

Schrijf de affirmatie op en hang hem op een plek in huis waar je meerdere keren per dag komt. Of zet de affirmatie als schermafbeelding in je telefoon, zodat je elke keer wanneer je je telefoon pakt de tekst ziet.

Wat extra kracht bij zet is om de affirmatie 's ochtends en 's avonds, als je in bed ligt, tien keer te zeggen en te herhalen. Op die momenten is je brein nog in een ontspanningsstand, waardoor jij beter bij je onbewuste gedachten kunt. Door juist dan de affirmatie te zeggen, komt deze extra binnen in je systeem.

Kies 1 affirmatie waar jij je op wilt focussen en gebruik deze dan een tijdje. Je gaat vanzelf het verschil merken.

 

-liefs Karin

Wil je graag meer vanuit je intuïtie leven, maar vind je het nog lastig? Je kunt nu een Intuïtief groeien mentoringcall reserveren. Dan gaan we samen aan de slag, zodat jij nog meer vanuit je hart gaat leven en met zelfvertrouwen het stemmetje van je intuïtie gaat verstaan (en er naar gaat luisteren). See you soon!