Merry Christmas | Blogmas 2020 #24

Gepubliceerd op 24 december 2020 om 06:00

De laatste blog van mijn allereerste blogmas. Ik hoop dat jij het net zo leuk hebt gevonden als ik het vond. Het was super leuk om al deze blogs te schrijven en mijn inspiratie, tips en ideeën te delen met je. Of ik het volgend jaar weer doe weet ik nog niet. Maar leuk was het zeker. Ik hoop dat jij je geïnspireerd hebt gevoeld.

Karin Schrijver intuitief coach

En hoe dan nu verder. Tja wat doe je als blogmas is afgelopen en de kerstdagen dan echt voor de deur staan? Ik zal je zeggen dat ik vandaag nog aan het werk ben. Ik ben nog druk met taartjes en gebakjes verkopen, zodat andere van veel lekkers kunnen genieten tijdens de kerstdagen. Vanavond ga ik met Robin samen genieten van een zelfgemaakte tapas/borrel plank en genieten van de rust van kerstavond. Voorheen vierden we kerstavond met mijn moeder samen en gingen we als traditie gourmetten. Na haar overlijden hebben we dat nog wel een aantal jaren gedaan. Maar nu is er plaats gemaakt voor een andere invulling. Dat voelt soms nog wat onwennig, maar wel goed. Het ene jaar gaan we alsnog gourmetten en het andere jaar doen we iets anders. Dit jaar dus lekkere hapjes op tafel en waarschijnlijk All you need is love -de kersteditie kijken.

Kerst

De kerst dagen gaan we rustig invullen dit jaar. Geen familie bezoekjes, maar gewoon met zijn tweetjes genieten van het niks moeten. Soms voelt het raar om niet naar familie te gaan met kerst. Maar het is nu eenmaal zo en het went ook. het is anders, maar niet minder leuk. Nu doen we tijdens de kerstdagen bordspelletjes, slapen we uit en hangen we op de bak en kijken kerstfilms. Het ene is niet beter dan het andere. Dit is ook genieten en ik vind het heerlijk om zo lekker te ontprikkelen en weer op te laden.

Ik neem na kerst even een paar dagen de tijd om de nieuwe plannen voor 2021 in kaart te brengen. Want wat heb ik zin in alle nieuwe plannen die ik heb. En om daar weer mee aan de slag te gaan. De afgelopen twee maanden stonden volledig in het teken van blogmas en inspiratie delen. het nieuwe jaar beloofd nog zoveel meer moois te brengen. 

Oud en nieuw

De dagen voor oud en nieuw mag ik weer werken en ga ik weer veel lekkers verkopen. Werken tijdens deze dagen is niet zo erg als ik eerder wel eens dacht. het is gezellig, de mensen zijn aardig en vriendelijk en ik kan heerlijk snoepen van vers gebakken oliebollen. 

's Avonds met de beentjes omhoog aftellen tot het middernacht is en dan waarschijnlijk zonder vuurwerk op tijd naar bed.

 

En dan klaar voor een nieuw, vers jaar. Ik heb er zin in, heel veel zin in. Ik hoop dat ik jou dit jaar heb mogen inspireren. Dat ik je een zetje heb mogen geven naar waar je heen wilde gaan. ik hoop dat jij met liefde terug kijkt op dit bewogen jaar. Maak je klaar voor een magisch nieuw jaar. Transformatie hangt in de lucht. 

Dank je wel dat je mij volgt op welke manier dan ook. Ik voel me elke dag dankbaar voor degene die mijn blogs lezen, mijn video's bekijken en trainingen volgen. Ik voel me dankbaar dat ik even met jou mee mag lopen op jouw pad. Dank je wel voor je vertrouwen en liefde.

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. 

- liefs Karin