Mijn favoriete blog(s) van 2020 | Blogmas 2020 #19

Gepubliceerd op 19 december 2020 om 06:00

Ik kon niet kiezen. Eigenlijk wilde ik één blog delen die mijn absolute favoriet is, maar dat bleek iets moeilijker dan ik dacht. Want ik heb dit jaar 48! blogs geschreven. En dat is zonder de 24 blogmas blogs. Dat maakt een totaal van 78 blogs. 

Wauw. Als ik dat nu zo zie dan heb ik heel veel geschreven dit jaar. Tel ik nog niet mee het aantal columns voor Ouders Online dat ik schreef en de gastblogs die ik hier en daar heb geschreven. Hoe kan ik daar nu één favoriet uit kiezen. Het zijn allemaal een soort van kindjes van me. Dus heb ik besloten om er een paar uit te kiezen die ik wel heel leuk vond om te schrijven. Een top vijf van favoriete blogs dan maar ;-)

wet van aantrekking

Op 12 februari plaatste ik de blog Jezelf weer belangrijk vinden online.  Hier deelde ik een aantal tips hoe jij jezelf weer belangrijk kunt gaan vinden. Het was de eerste blog die ik schreef vanuit mijn nieuwe bedrijf in the making en ik vond het zo belangrijk om te delen. Wanneer jij jezelf namelijk de belangrijkste persoon op aarde gaat vinden, dan pas kun je echt leven zoals jij dat wil. Met als natuurlijk resultaat dat je goed voor de mensen om je kunt zijn en jij de juiste mensen om je heen hebt. Nog niet gelezen, zeker een aanrader.

 

Op 25 maart schreef ik een blog over Hoe kun je engelen kaarten gebruiken voor antwoorden en inzichten. Het jaar daarvoor had ik een video hierover gemaakt en duidelijk was dat hier veel vragen over waren. Ik besloot hier een blog aan te wijden om deze nog wat duidelijker te maken, maar vooral om te laten zien dat iedereen engelen kaarten kan gebruiken. Ik zal de video hieronder nog even linken, zodat je die ook kunt kijken als je wil.

Op 1 februari 2021 start de online training Engelen kaarten weer. Je kunt je nu al aanmelden en je krijg ook direct toegang tot de Angels academy waar je de volledige inhoud vindt. Per 1 februari krijg je de extra mogelijkheid om in de bijbehorende Facebook groep al je vragen te stellen tijdens de live Q&A's die ik die maand geef. Aanmelden kan HIER

De review blogs vind ik ook erg leuk om te schrijven. Zo kan ik een andere (spirituele) ondernemer een podiumplekje geven om te laten zien wat een mooie producten ze hebben en ik kan jou inspireren met al het leuks wat er is. Ik vond de maankalander review zo leuk en ook de retro prints review heeft een mooi plekje. Beide staan nu op een mooi plekje in mijn woonkamer en ik ben er nog elke dag super blij mee.

De volgende blog is ook één van mijn favoriete, omdat dit een van de eerste blogs is die ik schreef over edelstenen. Ik dacht altijd dat ik er niet genoeg van wist, maar het tegendeel bleek waar. De blog Welke edelsteen past bij jouw sterrenbeeld en geboortemaand was de eerste stap naar mijn kennis delen over edelstenen en werd super goed gelezen. Wat ik wel begrijp, want het is super leuk om te weten. naar aanleiding van de leuke reacties, maakte ik de online cursus Leven met edelstenen. je kunt je hiervoor aanmelden als je meer wilt leren over edelstenen en hoe jij ze in je dagelijks leven kunt gebruiken. 

En dan als laatste wil ik de blog Hoe laat je de wet van aantrekkingskracht voor je werken met je delen. Hierin deel ik mijn verhaal hoe ik mijn droomhuis manifesteerde met behulp van de wet van aantrekkingskracht. Ons huis waar we in het nieuwe jaar de sleutel van krijgen. Zo leuk!

Zo zijn er nog zoveel leuke en toffe blogs die eigenlijk ook favoriet zijn, maar het wordt een beetje te gek om ze allemaal opnieuw te gaan delen hier. Ik zou zeggen KLIK HIER als je alle blogs die dit jaar online zijn gekomen nog eens wilt bekijken en kies zelf jouw favoriet (of favorieten).

Ik ga nog even nagenieten van alle inspiratie die ik dit jaar gedeeld heb. Heb jij nu een onderwerp of vraag die je graag uitgelegd wilt hebben, laat het mij dan hieronder in een reactie weten. Wie weet blog ik daar volgend jaar over.

- liefs Karin