All time favoriete kerstliedjes | Blogmas 2020 #10

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 06:00

Ik hou van kerstliedjes! En dat varieert van klassiekers tot meer up beat kerst liedjes. Ik vind het allemaal heerlijk. Ik word dan ook oprecht blij als ik de eerste kerstliedjes weer voorbij hoor komen en dat het foute uur regelmatig kerst muziek voorbij laat komen ;-)

Ik kon het dan ook niet laten om een aantal van mijn favoriete kerst liedjes met je te delen. Ik ben heel benieuwd of jij ze ook zo leuk vind of liever voor iets anders gaat. Hier komen ze dan.

kerstliedjes
 1. Op mijn nummer is staat Paul McCartney met We all stand together. Zodra ik dit liedje hoor gaat het volume op standje heel hard!
 2. En dan natuurlijk Mariah Carey met All I want for Christmas is you . Al zijn de meningen hierover verdeeld ;-) 
 3. Last Christmas van Wham! Kan niet missen natuurlijk.
 4. Do they know it’s Christmas  van Band Aid

 5. Santa Claus is Comin to Town van Bruce Springsteen

 6. Why Couldn’t It Be Christmas Everyday van Bianca Ryan

 7. Brenda Lee  met Rockin' Around The Christmas Tree

 8. Merry Christmas Everybody van  Slade

 9. Frank Sinatra & Bing Crosby en White Christmas

 10. Mud met  Lonely This Christmas 

 11. Mel Smith & Kim Wilde met Rockin' Around The Christmas Tree

 

Daar zou je mooie cd mee kunnen vullen. Tegenwoordig een afspeellijst op Spotify dan maar. Anyway ik ga nog even verder met genieten van deze kerstliedjes en ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete liedjes zijn en welke jij in jouw top 11 zou zetten. Laat je het me weten hieronder in een reactie?

-Liefs Karin