Tips om je huis te beschermen tegen negatieve energie | Blogmas 2020 #1

Gepubliceerd op 1 december 2020 om 06:00

Je huis schoon en vol positieve energie voelt zoveel lichter dan een huis vol negatieve en zware energie. Met de feestdagen voor de deur is het een mooi moment om je huis te zuiveren van deze nare energie en fris de feestdagen in te gaan.

 

Graag deel ik vier tips met je hoe jij eenvoudig je huis kunt beschermen en afschermen tegen negatieve energie.

beschermen tegen negatieve energie

Tip 1

Neem een tijgeroog edelsteen en leg deze bij je voor- en/of achterdeur neer. Tijgeroog helpt namelijk om negatieve energie buiten de deur te houden. Dat geldt voor jouw lichaam, maar ook voor je huis. Leg de tijgeroog in de hoek bij de deur of hang hem voor je deur op. Zo houdt je negatieve mensen en profiteurs buiten de deur en bescherm je jezelf en je huis.

 

Tip 2

Leg een gouden driehoek in de woonkamer en slaapkamer neer. De gouden driehoek bestaat uit amethist, bergkristal en rozenkwarts, wil je hier meer over lezen bekijk dan de blog die ik hier oer schreef, De gouden driehoek. Door de gouden driehoek in een ruimte neer te leggen creëer je een natuurlijke energie die rust, harmonie en vrede brengt. Wanneer er een spanning in huis is door bijvoorbeeld een ruzie of negatief bezoek, helpen deze edelstenen de ruimte te reinigen en te zuiveren hiervan. Een aanrader voor elke ruimte eigenlijk.

Tip 3

Deze tip is voornamelijk voor de negatieve energie die elektrische straling geeft. Alle apparaten in je huis geven deze straling af. Niet iedereen ervaart dit als negatief, maar als je merkt dat het effect heeft op je dan kun je hier het volgende tegen doen. Leg bij elektrische apparaten een zwarte toermalijn edelsteen neer. In je meterkast, bij de laptop en bij je mobiel wanneer je deze aan het opladen bent. 

Tip 4

Deze tip geef ik je als extraatje, omdat dit ook een hele fijne manier is om je huis te beschermen tegen negatieve energie in alle vormen. Namelijk witte salie. Witte salie heeft een zuiverende werking en helpt je om je huis (en ook jezelf) te beschermen tegen negatieve energie. Neem gedroogde salie, steek het aan en ga met de smeulende salie door de ruimtes van je huis heen. 

Je kunt ook met de rook van de salie jezelf reinigen wanneer je niet lekker in je vel zit door negatieve energie.

Je kunt dit eenmalig doen, maar ook meer regelmatig. Het is maar net hoe vaak het voor jou goed voelt om te doen. Zie het als een grote schoonmaak van je huis, net zoals je dat in het voorjaar zou doen.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete manier is om je huis te beschermen tegen negatieve energie. Laat je het mij weten hieronder in een reactie?

- liefs Karin

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.