Gelukkig Glutenvrij

Hier lees je blog artikelen over voeding, glutenvrij en lactose (melk) vrij eten, heerlijke recepten en over hoe je je lichaam gezond kunt houden.

Glutenvrije appeltaart

Deze heerlijke appeltaart heeft nog een beetje extra liefde nodig en ik ga hem nog verder perfectioneren. Maar hij is te lekker om niet te delen met je. En daarom hierbij mijn recept voor een appeltaart die glutenvrij is en lactose- en melkvrij.

Lees meer »

Hartige bladerdeeg hapjes

Heerlijke bladerdeeg hapjes voor bij het avondeten of als borrelhapje. Bladerdeeg dat glutenvrij is en ook nog lekker is, is best even zoeken. Maar gelukkig zijn er tal van glutenvrije merken die bladerdeeg hebben. En ieder merk heeft zo haar eigen voor- en nadelen. 

Lees meer »

Haver - Pecankoekjes | Recept

Heerlijke haverkoekjes met stukjes pecan noot en rozijntjes. Lekker, makkelijk en gezond. Lees snel verder voor het recept en maak deze koekjes als tussendoortje, koekje bij de thee of als snel ontbijt.

Lees meer »

Healthy muesli zelf gemaakt | Ontbijt

Zin in muesli over je yoghurt, maar denk je dat het een hele klus is om zelf te maken? In deze blog laat ik je zien hoe makkelijk je muesli zelf kunt maken en naar je eigen smaak. De muesli in de winkel bevat vaak een grote hoeveelheid aan toegevoegde suikers, waardoor je gezonde bakje yoghurt ineens een ware suiker bom blijkt te zijn.

Lees meer »

Chocolade aardbeien

Overheerlijke aardbeien met chocolade omhuld, een traktatie om te maken en om te eten. Want natuurlijk kun je de lepel en kom met restjes chocolade nog even lekker uit likken!

Lees meer »