Studio wollig & stoffig

Met behulp van creativiteit inspireer ik jou om meer te gaan ontspannen, meer tijd voor jezelf te gaan nemen en plezier te hebben in wat je doet.

 

Ik bied je video's, producten en aanmoediging aan die gevuld zijn met een upliftende energie, positiviteit en een glimlach die jou helpen te ontspannen, zelfvertrouwen te krijgen en tot rust te komen. 

 

Toen ik in 2021 in een burn out kwam, had ik niet gedacht dat het me zoveel positiefs zou brengen. Tijdens mijn herstel ging ik op zoek naar een stevige fundering voor mezelf, een nieuwe basis om vanuit te ontdekken en groeien. Ik moest weer opnieuw leren ontspannen, leren genieten en plezier leren maken. 

Half 2022 ontdekte ik handwerken en ik begon met breien. In een ver verleden ooit wel eens een paar breinaalden aangeraakt, maar allang weer vergeten hoe het ook alweer moest. De moeilijke patronen zorgde ervoor dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik leerde het mezelf met hulp van filmpjes die ik online vond en begon met een sjaal, er volgde een muts en een trui. En ik was verkocht. Het tikkende ritme zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd ging en opging in een mindful bezigheid. 

Begin 2023 begon ik ook met haken, want dat wilde ik toch ook wel graag leren. Opnieuw liep ik er tegenaan dat de patronen zo lastig zijn om te lezen en dus ging ik zelf patronen bedenken. Ik begon opnieuw met een sjaal en toen met een vest. Stap voor stap leerde ik verschillende steken en ik heb er nu zoveel plezier in om een nieuw vest, kussenhoes of ander item te haken.

Ik zie mezelf nog steeds wel als beginner, want ik ben ook nog maar net begonnen. Maar dat dit gevoel naar meer smaakt is duidelijk.

 

Studio wollig & stoffig staat voor creativiteit met een boodschap gevuld met liefde, geluk en licht. Niet toevallig staan de w van wollig en de s van stoffig ook voor de initialen van mijn moeder. Zij was mega creatief en breide en naaide heel veel kleding voor mijn broer en mij toen wij jong waren. Een eerbetoon aan haar, haar creativiteit en haar liefde voor ons.

 

Ik hoop je te mogen inspireren, aan te moedigen en te motiveren naar meer rust, ontspanning en plezier in je leven.

studio wollig en stoffig