Ik haakte konijn Sem!

Gepubliceerd op 1 juni 2024 om 10:13

Konijn Sem is een haakpatroon dat gemaakt is door Cora's Knit Knacks. Een super schattig konijntje dat ook goed te haken is voor beginners. En aangezien ik dat nog zeker ben op het gebied van haakpatronen lezen, was dit patroon perfect om mijn haakpatronen lezen challenge mee te beginnen.

Inmiddels haak ik alweer meer dan een jaar, maar dat wil niet zeggen dat ik ook goed ben ik haakpatronen lezen.  Daarom gaf ik mezelf de uitdaging om dit te gaan leren. Terwijl ik aan het nadenken was over de invulling hiervan en met welk patroon ik dan het beste kon beginnen, kreeg ik een berichtje van Cora in mijn inbox. Na onderling overleg adviseerde Cora mij om met Konijn Sem te gaan beginnen. 

 

En zo begon ik aan mijn haakpatronen lezen avontuur. In de video hieronder deel ik hoe ik het vond om een haakpatroon te lezen en of dat het een beetje wilde lukken. Spoiler: Aan de foto in deze blog kun je zien dat het helemaal niet zo slecht ging!

Het is mij gelukt om een haakpatroon te lezen! En daar ben ik super trots op. Daarbij is het konijntje ook erg leuk geworden en goed gelukt. Op naar een volgend patroon!

 

Cora heeft mij een kortingscode gegeven die jij mag gebruiken op al haar haakpatronen. Met hoge uitzondering is de code ook geldig op het beginnerspakket van Konijn Sem. Dan heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt. Neem een kijkje op haar website Cora's Knit Knacks en gebruik de code WOLLIG10 voor 10% korting.